Freelance translators

Panjarwa, kayadene juru basa, mbisakake komunikasi antarane kabudhayan kanthi njarwakake basa siji menyang basa liyane. Panjarwa makarya ing teks tinulis, minangka walikane tembung sing dipocapake.

Njarwakake iku cakupane luwih akeh tinimbang konversi prasaja mbaka sak tembung saka basa siji menyang basa liyane. Panjarwa kudu ngerti tenan topik samubarang teks sing dijarwakake, sarta kabudhayan sing kagayut karo basa sumber lan target.

Kanthi luwih saka 300,000 panjarwa lan juru basa sing kadhaftar, ProZ.com nduweni basis dhata profesional basa online paling gedhe sak donya. Kanggo nemokake panjarwa pilihen pasangan basa utawa cobanen tlusur linuwih panjarwa lan juru basa. Panjenengan uga bisa njaluk kuotasi kanggo proyek jarwan spesifik kanthi masang proyek jarwan.

Select language pair:


Ora pirsa basa sing digoleki? Cobanen Tlusur panjarwa linuwih

Browse freelance translators by language pair:





ProZ.com Headquarters
235 Harrison Street Mail Drop #22
Syracuse, NY 13202
USA
+1-315-463-7323
ProZ.com Argentina
Calle 14 nro. 622 1/2 entre 44 y 45
La Plata (B1900AND), Buenos Aires
Argentina
+54-221-425-1266
ProZ.com Ukraine
6 Karazina St.
Kharkiv, 61002
Ukraine
+380 57 7281624
Para panjarwa iki koordinasi jarwan ProZ.com menyang Jawa

Team Coordinators: Istiani Prajoko
Elinga yen durung kabeh situs dijarwakake. Palokalan situs lagi ditindakake mbaka sethithik, nanging bagean situs sing paling aktif dijarwakake ndhisik. Yen panjenengan nemokake kaluputan jarwan ing endi wae ing bagean situs sing wis dilokalake, mangga ngendika karo salah sijine koordinator palokalan ing ndhuwur.
Kanggo informasi bab carane panjenengan bisa nggarap palokalan situs iki, mangga klik ing kene.

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Tlusur istilah
  • Proyek
  • Forum
  • Multiple search