Jobs & directories


Ringkesan sistim proyek lan direktori ing ProZ.com


Direktori

Kanthi 1 yuta pangguna kadhaftar, ProZ.com dadi omah kanggo komunitas panjarwa lan juru basa paling amba. Direktori liyane kalebu perusahaan jarwan, pamengku proyek basa (sing ngemot umpan balik saka panjarwa), siswa, lan liya-liyane.


Sistim masang proyek

Sistim masang proyek kanggo pamengku proyek sing lagi golek tawan rega saka profesional basa. Tampa email nalika proyek sing salaras karo minat panjenengan dipasang. Sistim proyek raket gegayutane karo Blue Board yaiku basis data pamengku proyek basa sing nduweni umpan balik saka para panyedhiya jasa.



Katrangan situs

Mriksani sedhela kaunggulan-kaunggulan sing kasedhiya ing ProZ.com




ProZ.com Headquarters
235 Harrison Street Mail Drop #22
Syracuse, NY 13202
USA
+1-315-463-7323
ProZ.com Argentina
Calle 14 nro. 622 1/2 entre 44 y 45
La Plata (B1900AND), Buenos Aires
Argentina
+54-221-425-1266
ProZ.com Ukraine
6 Karazina St.
Kharkiv, 61002
Ukraine
+380 57 7281624
Para panjarwa iki koordinasi jarwan ProZ.com menyang Jawa

Team Coordinators: Istiani Prajoko
Elinga yen durung kabeh situs dijarwakake. Palokalan situs lagi ditindakake mbaka sethithik, nanging bagean situs sing paling aktif dijarwakake ndhisik. Yen panjenengan nemokake kaluputan jarwan ing endi wae ing bagean situs sing wis dilokalake, mangga ngendika karo salah sijine koordinator palokalan ing ndhuwur.
Kanggo informasi bab carane panjenengan bisa nggarap palokalan situs iki, mangga klik ing kene.

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Tlusur istilah
  • Proyek
  • Forum
  • Multiple search