http://jav.proz.com/

Butuh panjarwa mandhiri utawa perusahaan jarwan?

Kanthi luwih saka 300,000 panjarwa profesional lan perusahaan jarwan -- lan tanpa wragad utawa komisi kanggo klien -- ProZ.com nawakake direktori layanan jarwan profesional paling gedhe. Panjarwa mandhiri sing njarwakake basa Spanyol, Jerman, Itali, China, Arab, Jepang lan basa-basa liyane, lan spesialis ing babagan hukum, medis, teknik, lan liya-liyane, bisa dikontak langsung. Akeh panjarwa profesional lan agensi jarwan sing nampilake tarif lan/utawa nawakake kuotasi gratis.
menyang
(uga: panjarwa mandhiri ing basa-basa liyane)

Nggolek proyek utawa pagawean jarwan?

Minangka lapangan pagawean pinunjul ing industri jarwan, ProZ.com iku sumber pinunjul kanggone proyek jarwan lan pagawean jarwan kanggo panjarwa mandhiri. Yen panjenengan panjarwa profesional utawa ngaryakake agensi jarwan, panjenengan bisa ndhaftar lan gawe profil kanthi gratis. Dadia anggota wutuh kanggo maksimalake kalodhangan nggawe jaringan karo panjarwa mandhiri lan profesional liyane lan entuk pagawean jarwan.



ProZ.com sakeplasan

Pitakonan jarwan paling anyar sing ditakokake liwat KudoZ:

Spanyol menyang Inggris
Music
solfeo hablado ( wangsulan: 0) 1 minute ago
Inggris menyang Ukraina
Human Resources
Adverse action ( wangsulan: 0)
SST
Australia
2 minutes ago
Italia menyang Inggris
Law: Contract(s)
Non-PRO: moneta piena ( wangsulan: 0)
opera1
opera1
United States
7 minutes ago
Inggris menyang Rusia
Transport / Trans...
DS ( wangsulan: 0)
a_grabo
a_grabo
Ukraine
24 minutes ago
Inggris menyang Tionghoa
Law (general)
share ledger ( wangsulan: 0) 33 minutes ago
3,553,625 pitakonan jarwan sing ditakokake

Proyek jarwan paling anyar sing dipasang:

Korean to English
Korean to English translation, mechanism  9 minutes ago
English to French
English>French,7k words, appliance manual 16 minutes ago
Vietnamese to English
Volunteer Vietnamese to English translators and editors for human rights website 26 minutes ago
Swedish to English
Swedish Bank statements into English  1 hour ago
Inggris menyang Rundi
Inggris menyang Maay Maay
2 Word files 450 and 1700 words  2 hours ago
643,112 proyek jarwan sing dipasang .

Acara ProZ.com sing arep dianakake (online lan offline):

Cangkrukan: Montelimar, France 4 pandhaftaran Aug 27
Cangkrukan: Sligo, Ireland 3 pandhaftaran Aug 30
Cangkrukan: Jundiaí, Brazil 6 pandhaftaran Sep 2
Cangkrukan: Hamburg, Germany 5 pandhaftaran Sep 2
Cangkrukan: Århus, Denmark 27 pandhaftaran Sep 9

ProZ.com lokal : United States | Italy | Germany | France | Argentina | Uruguay