http://jav.proz.com/

Butuh panjarwa mandhiri utawa perusahaan jarwan?

Kanthi luwih saka 300,000 panjarwa profesional lan perusahaan jarwan -- lan tanpa wragad utawa komisi kanggo klien -- ProZ.com nawakake direktori layanan jarwan profesional paling gedhe. Panjarwa mandhiri sing njarwakake basa Spanyol, Jerman, Itali, China, Arab, Jepang lan basa-basa liyane, lan spesialis ing babagan hukum, medis, teknik, lan liya-liyane, bisa dikontak langsung. Akeh panjarwa profesional lan agensi jarwan sing nampilake tarif lan/utawa nawakake kuotasi gratis.
menyang
(uga: panjarwa mandhiri ing basa-basa liyane)

Nggolek proyek utawa pagawean jarwan?

Minangka lapangan pagawean pinunjul ing industri jarwan, ProZ.com iku sumber pinunjul kanggone proyek jarwan lan pagawean jarwan kanggo panjarwa mandhiri. Yen panjenengan panjarwa profesional utawa ngaryakake agensi jarwan, panjenengan bisa ndhaftar lan gawe profil kanthi gratis. Dadia anggota wutuh kanggo maksimalake kalodhangan nggawe jaringan karo panjarwa mandhiri lan profesional liyane lan entuk pagawean jarwan.



ProZ.com sakeplasan

Pitakonan jarwan paling anyar sing ditakokake liwat KudoZ:

Walanda menyang Inggris
Mechanics / Mech ...
listings ( wangsulan: 0)
Ruth Tanner
Ruth Tanner
Australia
22 minutes ago
Inggris menyang Arab
General / Convers...
No risk, no reward ( wangsulan: 1)
sjaatoul
sjaatoul
Canada
37 minutes ago
Inggris menyang Arab
General / Convers...
reasonable choice. ( wangsulan: 2)
sjaatoul
sjaatoul
Canada
1 hour ago
Spanyol menyang Inggris
Law (general)
objeto de prueba y no en medio de prueba ( wangsulan: 1) 1 hour ago
Inggris menyang Korea
Religion
C. S. Lewis Quote on Pride ( wangsulan: 1)
mirine
Canada
2 hours ago
3,542,454 pitakonan jarwan sing ditakokake

Proyek jarwan paling anyar sing dipasang:

Pasangan akeh Pro bono request for a non-profit. Two words.  15 minutes ago
Pasangan akeh Pro bono request for a non-profit. Two words  22 minutes ago
English to Russian
Medical prescription  53 minutes ago
English to Spanish
Pequeña traducción inversión capital 4 hours ago
English to Korean
legal notices for school districts  4 hours ago
635,239 proyek jarwan sing dipasang .

Diskusi forum paling anyar:

Translation in the UK »UTR and invoices ( wangsulan: 0)
5 hours ago
Office applications »PDF to word as a transcription ( wangsulan: 1)
GraceAlicia
United Kingdom
4 hours ago
Proofreading / Editing / Reviewing »PDF transcription into word ( wangsulan: 2)
GraceAlicia
United Kingdom
3 hours ago
Copywriting / transcreation »Copywriting and transcreation ( wangsulan: 0)
Lukeh17
Lukeh17
Germany
9 hours ago
In memoriam »Siegfried Armbruster ( wangsulan: 7)
Jared Tabor
Jared Tabor
Argentina
6 hours ago
1,349,475 total posting forum

Acara ProZ.com sing arep dianakake (online lan offline):

Cangkrukan: Cardiff, United Kingdom 14 pandhaftaran Jul 1
Cangkrukan: Faro, Portugal 21 pandhaftaran Jul 1
Cangkrukan: Prilep, Macedonia (FYROM) 7 pandhaftaran Jul 3
Cangkrukan: Hallandale, United States 11 pandhaftaran Jul 8
Cangkrukan: Anchorage, United States 1 pandhaftaran Jul 12

ProZ.com lokal : United States | Italy | Germany | France | Argentina | Uruguay