Butuh panjarwa mandhiri utawa perusahaan jarwan?

Kanthi luwih saka 300,000 panjarwa profesional lan perusahaan jarwan -- lan tanpa wragad utawa komisi kanggo klien -- ProZ.com nawakake direktori layanan jarwan profesional paling gedhe. Panjarwa mandhiri sing njarwakake basa Spanyol, Jerman, Itali, China, Arab, Jepang lan basa-basa liyane, lan spesialis ing babagan hukum, medis, teknik, lan liya-liyane, bisa dikontak langsung. Akeh panjarwa profesional lan agensi jarwan sing nampilake tarif lan/utawa nawakake kuotasi gratis.
menyang
(uga: panjarwa mandhiri ing basa-basa liyane)

Nggolek proyek utawa pagawean jarwan?

Minangka lapangan pagawean pinunjul ing industri jarwan, ProZ.com iku sumber pinunjul kanggone proyek jarwan lan pagawean jarwan kanggo panjarwa mandhiri. Yen panjenengan panjarwa profesional utawa ngaryakake agensi jarwan, panjenengan bisa ndhaftar lan gawe profil kanthi gratis. Dadia anggota wutuh kanggo maksimalake kalodhangan nggawe jaringan karo panjarwa mandhiri lan profesional liyane lan entuk pagawean jarwan.



ProZ.com sakeplasan

Pitakonan jarwan paling anyar sing ditakokake liwat KudoZ:

Inggris menyang Spanyol
Construction / Ci...
Chain switch and chain support bar ( wangsulan: 0) 2 minutes ago
Inggris menyang Spanyol
Medical (general)
Extension ( wangsulan: 0)
oliviacasero89
United Kingdom
3 minutes ago
Inggris menyang Polandia
Energy / Power Ge...
blade roots ( wangsulan: 0) 7 minutes ago
Inggris menyang Prancis
Accounting
receivables considered for impairment ( wangsulan: 0)
stephbell
stephbell
France
10 minutes ago
Inggris menyang Rusia
Marketing / Marke...
custom triggers ( wangsulan: 0) 11 minutes ago
3,547,695 pitakonan jarwan sing ditakokake

Proyek jarwan paling anyar sing dipasang:

English to French
Machine Translation Post-Editing - English into FRENCH  1 minute ago
German to English
MTPE - GERMAN into ENGLISH  2 minutes ago
Turkish to German
Medizinischer Befund TR>DE, ca 1k Wörter  7 minutes ago
Inggris menyang Ceko
Inggris menyang Prancis
Inggris menyang Walanda
Inggris menyang Slovenia
Inggris menyang Estonia
Return policy, 314 words.  34 minutes ago
German to Turkish
Deutsch - Türkisch (konsekutiv), 24.-26.07.2017, Linz, Österreich  34 minutes ago
639,013 proyek jarwan sing dipasang .

Acara ProZ.com sing arep dianakake (online lan offline):

Cangkrukan: Edinburgh, United Kingdom 19 pandhaftaran Jul 22
Cangkrukan: Adelaide, Australia 1 pandhaftaran Jul 22
Cangkrukan: Kharkiv, Ukraine 17 pandhaftaran Jul 22
Cangkrukan: Punta del Este, Uruguay 26 pandhaftaran Jul 22
Cangkrukan: Adelaide, Australia 1 pandhaftaran Jul 29

ProZ.com lokal : United States | Italy | Germany | France | Argentina | Uruguay




All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Tlusur istilah
  • Proyek