Mobile menu

Butuh panjarwa mandhiri utawa perusahaan jarwan?

Kanthi luwih saka 300,000 panjarwa profesional lan perusahaan jarwan -- lan tanpa wragad utawa komisi kanggo klien -- ProZ.com nawakake direktori layanan jarwan profesional paling gedhe. Panjarwa mandhiri sing njarwakake basa Spanyol, Jerman, Itali, China, Arab, Jepang lan basa-basa liyane, lan spesialis ing babagan hukum, medis, teknik, lan liya-liyane, bisa dikontak langsung. Akeh panjarwa profesional lan agensi jarwan sing nampilake tarif lan/utawa nawakake kuotasi gratis.
menyang
(uga: panjarwa mandhiri ing basa-basa liyane)

Nggolek proyek utawa pagawean jarwan?

Minangka lapangan pagawean pinunjul ing industri jarwan, ProZ.com iku sumber pinunjul kanggone proyek jarwan lan pagawean jarwan kanggo panjarwa mandhiri. Yen panjenengan panjarwa profesional utawa ngaryakake agensi jarwan, panjenengan bisa ndhaftar lan gawe profil kanthi gratis. Dadia anggota wutuh kanggo maksimalake kalodhangan nggawe jaringan karo panjarwa mandhiri lan profesional liyane lan entuk pagawean jarwan.



ProZ.com sakeplasan

Pitakonan jarwan paling anyar sing ditakokake liwat KudoZ:

Inggris menyang Jerman
Internet, e-Comme...
site identification image ( wangsulan: 0)
PPaulus
PPaulus
Germany
4 minutes ago
Inggris menyang Jerman
Internet, e-Comme...
site image ( wangsulan: 0)
PPaulus
PPaulus
Germany
5 minutes ago
Inggris menyang Jerman
Internet, e-Comme...
site phrase ( wangsulan: 0)
PPaulus
PPaulus
Germany
5 minutes ago
Inggris menyang Rusia
General / Convers...
product-pitching show ( wangsulan: 0)
Testmeter
Russian Federation
5 minutes ago
Tionghoa menyang Inggris
Medical: Health C...
general practice ( wangsulan: 2) 14 minutes ago
3,541,671 pitakonan jarwan sing ditakokake

Proyek jarwan paling anyar sing dipasang:

English to Amharic
Looking for linguist for English> Amharic Language pair !  1 hour ago
Walanda menyang Inggris
Inggris menyang Walanda
West Frisian translators needed 1 hour ago
English to Haitian-Creole
Urgent 1800 words, Haitian Creole  1 hour ago
English to Chinese
Medical majors wanted for project of 300k words 1 hour ago
Hebrew to English
Hebrew-English one page translation  3 hours ago
634,542 proyek jarwan sing dipasang .

Acara ProZ.com sing arep dianakake (online lan offline):

Cangkrukan: Sligo, Ireland 4 pandhaftaran Jun 27
Cangkrukan: Belfast, United Kingdom 7 pandhaftaran Jun 27
Cangkrukan: Cardiff, United Kingdom 14 pandhaftaran Jul 1
Cangkrukan: Faro, Portugal 15 pandhaftaran Jul 1
Cangkrukan: Prilep, Macedonia (FYROM) 7 pandhaftaran Jul 3

ProZ.com lokal : United States | Italy | Germany | France | Argentina | Uruguay




All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Tlusur istilah
  • Proyek