Butuh panjarwa mandhiri utawa perusahaan jarwan?

Kanthi luwih saka 300,000 panjarwa profesional lan perusahaan jarwan -- lan tanpa wragad utawa komisi kanggo klien -- ProZ.com nawakake direktori layanan jarwan profesional paling gedhe. Panjarwa mandhiri sing njarwakake basa Spanyol, Jerman, Itali, China, Arab, Jepang lan basa-basa liyane, lan spesialis ing babagan hukum, medis, teknik, lan liya-liyane, bisa dikontak langsung. Akeh panjarwa profesional lan agensi jarwan sing nampilake tarif lan/utawa nawakake kuotasi gratis.
menyang
(uga: panjarwa mandhiri ing basa-basa liyane)

Nggolek proyek utawa pagawean jarwan?

Minangka lapangan pagawean pinunjul ing industri jarwan, ProZ.com iku sumber pinunjul kanggone proyek jarwan lan pagawean jarwan kanggo panjarwa mandhiri. Yen panjenengan panjarwa profesional utawa ngaryakake agensi jarwan, panjenengan bisa ndhaftar lan gawe profil kanthi gratis. Dadia anggota wutuh kanggo maksimalake kalodhangan nggawe jaringan karo panjarwa mandhiri lan profesional liyane lan entuk pagawean jarwan.



ProZ.com sakeplasan

Pitakonan jarwan paling anyar sing ditakokake liwat KudoZ:

Inggris menyang Tionghoa
IT (Information T...
booked solid ( wangsulan: 1) 10 minutes ago
Ukraina menyang Inggris
Law (general)
документобіг ( wangsulan: 0)
Valeria Kamphaus
Valeria Kamphaus
United States
22 minutes ago
Slovenia menyang Inggris
Medical (general)
( wangsulan: 0)
G. L.
United States
30 minutes ago
Inggris menyang Arab
General / Convers...
DIRECTORS ( wangsulan: 0) 42 minutes ago
Inggris menyang Arab
General / Convers...
quit ( wangsulan: 0) 47 minutes ago
3,553,612 pitakonan jarwan sing ditakokake

Proyek jarwan paling anyar sing dipasang:

643,076 proyek jarwan sing dipasang .

Acara ProZ.com sing arep dianakake (online lan offline):

Cangkrukan: Montelimar, France 4 pandhaftaran Aug 27
Cangkrukan: Sligo, Ireland 3 pandhaftaran Aug 30
Cangkrukan: Jundiaí, Brazil 6 pandhaftaran Sep 2
Cangkrukan: Hamburg, Germany 5 pandhaftaran Sep 2
Cangkrukan: Århus, Denmark 27 pandhaftaran Sep 9

ProZ.com lokal : United States | Italy | Germany | France | Argentina | Uruguay




All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Tlusur istilah
  • Proyek
  • Forum
  • Multiple search