Takon pitakonan KudoZ
Kanggo ningkatake watesan nganti 5 , dhaftar utawa sign in saiki
Supaya bisa ngajokake 15 pitakonan sedina, lan nganti 60 per minggu , nggabung ProZ.com saiki.
Panjenengan ora bisa ngirim pitakonan KudoZ maneh wektu saiki
Panjenengan wis takon 1 ngluwihi maksimum saka 1 pitakonan ing 24 jam pungkasan Kanggo ningkatake watesan nganti 5 , dhaftar utawa sign in saiki
Supaya bisa ngajokake 15 pitakonan sedina, lan nganti 60 per minggu , nggabung ProZ.com saiki.
Basa   >  
Lapangan (amba)
(Dijaluk)
Determining general field
Lapangan (spesifik)
(Dijaluk)Mutusake lapangan sing spesifik
Nulis ing lapangan (Kanggo spesifikasi liyane)Nulis ing kategori sing luwih spesifik
Istilah utawa frasa:
Katrangan / Konteks / Liyane babagan istilah (Dijaluk)
Bantu panjarwa sing mbantu panjenengan: nyedhiyani konteks kanggo istilah sing panjenengan golekake bantuanne iku dadi perangkat migunani kanggone panjawab potensial. Saya akeh konteks sing bisa panjenengan sedhiyake kanggo istilah panjenengan, saya apik uga bantuan sing bakal ditampa. Pratimbangake informasi kayata:

  • jinis dokumen/kahanan sing ngandhut istilah kasebut
  • negara lan dialek
  • pawongan/negara target
  • konteks spesifik (ukara utawa paragraf sumber sing ngandhut istilah kasebut)
  • samubarang URL, jarwan referensi sing lagi dipratimbangkake, lsp.

Pirsani deskripsi konteks sing luwih rinci kanggo nyakup ing kene.

Uga, pesthekake ora ana informasi sing sensitif utawa konfidensial kacakup ing formulir iki.
Tingkat Piye carane mutusake antarane PRO lan Non-PRO
Basa sing dipilih kanggo katrangan jawaban Apa iki?
Pratinjo pitakonan panjenengan banjur pilih opsi tambahan
Asma panjenengan
(Dijaluk)
Alamat email panjenengan
(Dijaluk)

(Cathetan: Alamat email panjenengan bakal katon kanggone moderator lan staf situs)


KudoZ™ translation help
Jaringan KudoZ nyedhiyakake wadhah kanggo panjarwa lan liyane supaya bisa padha-padha mbantu bab jarwan utawa katrangan istilah lan frasa cendhak.



See also:



Your current localization setting

Jawa

Select a language

Term search
  • All of ProZ.com
  • Tlusur istilah
  • Proyek
  • Forum
  • Multiple search