Member activities


Info bab kagiyatan anggota ing ProZ.com.


Acara online lan offline

Sesi palatihan ProZ.com online lan offline nyawisake palatihan profesional kanggo panjarwa, juru basa, lan liya-liyane ing sakjroning industri basa. Sesi-sesi kasebut diaturake dening para profesional sing kaahlian ing lapangane wis kabukten.


Lomba jarwan

Cara sing nyenengake kanggo leren saka rutinitas saben dinane lan ngetes - sisan ngasah - katrampilan panjenengan karo kanca-kanca.


Certified PRO network

ProZ.com Certified PRO Network yaiku inisiatif anyar saka komunitas ProZ.com. Tujuane kanggo identifikasi panjarwa lan perusahan jarwan pasangan basa apa bae sing nduweni kualitas apik. Inisiatif iki uga nyawisake opsi jejaring lan kolaborasi sakjroning kumpulan sing isine mligi profesional pinilih. Sing wis kapilih mlebu program iki bakal nampa titel lan tandha "ProZ.com Certified PRO", sing bisa dikatonake ing kaca profil utawa kaca liyane ing situs web ProZ.com utawa situs liyane.


Forum diskusi profesional

Forum-forum ProZ.com iku awujud diskusi kabukak kanggo kabeh pangguna ProZ.com kanggo diskusi bab-bab sing dadi minate bebarengan mawa format sing ora patiya kaku strukture.


Program piwulangan

Program piwulangan ProZ.com yaiku inisiatif sing tujuane nyawisake cara kanggo anggota wutuh supaya bisa ketemu karo anggota liyane sing wus cukup mapan kanggo njupuk wong magang.



Kagiyatan liyane


Mriksani video ngenani jarwan

Program piwulangan ProZ.com yaiku inisiatif sing tujuane nyawisake cara kanggo anggota wutuh supaya bisa ketemu karo anggota liyane sing wus cukup mapan kanggo njupuk wong magang.

Video-video ngenani jarwan kayata webinar, tutorial, sesi palatihan, video konferensi lan liya-liyane.



Katrangan situs

Mriksani sedhela kaunggulan-kaunggulan sing kasedhiya ing ProZ.com




ProZ.com Headquarters
235 Harrison Street Mail Drop #22
Syracuse, NY 13202
USA
+1-315-463-7323
ProZ.com Argentina
Calle 14 nro. 622 1/2 entre 44 y 45
La Plata (B1900AND), Buenos Aires
Argentina
+54-221-425-1266
ProZ.com Ukraine
6 Karazina St.
Kharkiv, 61002
Ukraine
+380 57 7281624
Para panjarwa iki koordinasi jarwan ProZ.com menyang Jawa

Team Coordinators: Istiani Prajoko
Elinga yen durung kabeh situs dijarwakake. Palokalan situs lagi ditindakake mbaka sethithik, nanging bagean situs sing paling aktif dijarwakake ndhisik. Yen panjenengan nemokake kaluputan jarwan ing endi wae ing bagean situs sing wis dilokalake, mangga ngendika karo salah sijine koordinator palokalan ing ndhuwur.
Kanggo informasi bab carane panjenengan bisa nggarap palokalan situs iki, mangga klik ing kene.

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Tlusur istilah
  • Proyek
  • Forum
  • Multiple search