Mobile menu

Member activities


Info bab kagiyatan anggota ing ProZ.com.


Acara online lan offline

Sesi palatihan ProZ.com online lan offline nyawisake palatihan profesional kanggo panjarwa, juru basa, lan liya-liyane ing sakjroning industri basa. Sesi-sesi kasebut diaturake dening para profesional sing kaahlian ing lapangane wis kabukten.


Lomba jarwan

Cara sing nyenengake kanggo leren saka rutinitas saben dinane lan ngetes - sisan ngasah - katrampilan panjenengan karo kanca-kanca.


Certified PRO network

ProZ.com Certified PRO Network yaiku inisiatif anyar saka komunitas ProZ.com. Tujuane kanggo identifikasi panjarwa lan perusahan jarwan pasangan basa apa bae sing nduweni kualitas apik. Inisiatif iki uga nyawisake opsi jejaring lan kolaborasi sakjroning kumpulan sing isine mligi profesional pinilih. Sing wis kapilih mlebu program iki bakal nampa titel lan tandha "ProZ.com Certified PRO", sing bisa dikatonake ing kaca profil utawa kaca liyane ing situs web ProZ.com utawa situs liyane.


Forum diskusi profesional

Forum-forum ProZ.com iku awujud diskusi kabukak kanggo kabeh pangguna ProZ.com kanggo diskusi bab-bab sing dadi minate bebarengan mawa format sing ora patiya kaku strukture.


Program piwulangan

Program piwulangan ProZ.com yaiku inisiatif sing tujuane nyawisake cara kanggo anggota wutuh supaya bisa ketemu karo anggota liyane sing wus cukup mapan kanggo njupuk wong magang.



Kagiyatan liyane


Mriksani video ngenani jarwan

Program piwulangan ProZ.com yaiku inisiatif sing tujuane nyawisake cara kanggo anggota wutuh supaya bisa ketemu karo anggota liyane sing wus cukup mapan kanggo njupuk wong magang.

Video-video ngenani jarwan kayata webinar, tutorial, sesi palatihan, video konferensi lan liya-liyane.



Katrangan situs

Mriksani sedhela kaunggulan-kaunggulan sing kasedhiya ing ProZ.com




All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Tlusur istilah
  • Proyek