Mobile menu

ProZ.com dhasar


Nglayani komunitas panjarwa paling gedhe sadonya, ProZ.com nyedhiyake jaringan komprehensif ngenani layanan, sumber, lan pangalaman wigati sing ningkatake panguripan para anggotane. Ing ngisor iki dhaftar lan ringkesan kaunggulan sing paling dhasar.


Menehi lan nampa bantuan njarwakake tembung angel

Jaringan KudoZ nyawisake wrangka pakaryan kanggo panjarwa lan liya-liyane supaya padha-padha nulung ngenani jarwan utawa pratelan tembung lan frasa cekak. Tekan dina iki, wus ana 3,541,671 pitakonan jarwan. Kabeh pitakonan lan jarwan sing diajokake kasebut wus ngasilake arsip katlusur sing migunani banget.


Sewa profesional basa lan ketemu klien anyar

ProZ.com yaiku sumber nomer siji klien anyar kanggo para panjarwa. Proyek jarwan lan jurubasan dipasang mawa sistim proyek, lan pihak-pihak sing minat bisa ngajokake tawan rega. Saliyane sistim pasang proyek iki, ana uga direktori panjarwa lan juru basa mandhiri gampang katlusur sing bisa digunakake kanggo nemokake profesional basa


Rawuh ing acara-acara ProZ.com - konferensi, palatihan lan cangkrukan

Ana konferensi, sesi-sesi palatihan ProZ.com (online uga offline) lan cangkrukan (kumpul-kumpul informal grup pangguna ProZ.com sing padunungane cedhak-cedhak) sing dianakake ing seindhenging donya. Acara-acara kasebut dadi cara sing apik banget kanggo ngambakake katrampilan panjenengan, pepanggihan karo profesional anyar, uga seneng-seneng!


Kirim umpan balik babagan pamengku proyek, maos umpan balik saka panjarwa liyane

Blue Board yaiku basis data pamengku proyek basa sing bisa digoleki ing basis data sing ngemot umpan balik saka para panyedhiya layanan. Pangguna ProZ.com sing wus rampung nyambut gawe karo pamengku proyek tartamtu bisa nglebokake biji saka 1 tekan 5 salaras karo "likelihood of working again"-ne dheweke. Kanthi cacah luwih saka 15,000 pamengku proyek sing kadhaftar, luwih becik mriksa Blue Board dhisik sadurunge nampa proyek saka klien anyar.


Diskusi babagan jarwan karo para profesional liyane

Diskusi babagan sing ana gandheng-cenenge karo dadi panjarwa lan juru basa ing forum-forum kayata Palokalan, Bantuan teknis CAT tools, Supaya mapan, Jarwa subtitel, lsp.



Bingung wiwit saka endi?

Wiwita saka gawe akun gratis ».
Wis kagungan akun ProZ.com? Mlebu »


Katrangan situs

Mriksani sedhela kaunggulan-kaunggulan sing kasedhiya ing ProZ.com




All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Tlusur istilah
  • Proyek