Jobs & directories


Ringkesan sistim proyek lan direktori ing ProZ.com


Direktori

Kanthi 375.000 pangguna kadhaftar, ProZ.com dadi omah kanggo komunitas panjarwa lan juru basa paling amba. Direktori liyane kalebu perusahaan jarwan, pamengku proyek basa (sing ngemot umpan balik saka panjarwa), siswa, lan liya-liyane.


Sistim masang proyek

Sistim masang proyek kanggo pamengku proyek sing lagi golek tawan rega saka profesional basa. Tampa email nalika proyek sing salaras karo minat panjenengan dipasang. Sistim proyek raket gegayutane karo Blue Board yaiku basis data pamengku proyek basa sing nduweni umpan balik saka para panyedhiya jasa.



Katrangan situs

Mriksani sedhela kaunggulan-kaunggulan sing kasedhiya ing ProZ.com




All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Tlusur istilah
  • Proyek
  • Forum
  • Multiple search